Valentina Radulović - Šćepanović, v.d. direktora Zavoda za intelektualnu svojinu Crne Gore, i njena saradnica Snežana Džuverović, samostalni savjetnik I, ucestvovale su na 153. sastanku Administrativnog odbora Evropske patentne organizacije, kao predstavnici Crne Gore 10. i 11. oktobra 2017.god..

Danas, 12. oktobra 2017.god. , Delegacija Zavoda imala je sastanak sa visokim zvaničnicima Evropskog zavoda za patente (EPO), Carlo Pandolfi-em, direktorom Sektora za evropsku saradnju, Davidom Jelercicem, šefom kabineta predsjednika Evropske patentne organizacije, i Irenom Jakimovskom, iz tima Carla Pandolfi-a. Sastanak je bio posvećen realizaciji zajedničkih planiranih aktivnosti koje će se realizovati do kraja ove godine. V.d. direktor Valentina Radulović - Šcepanović, zahvalila je EPO-u na snažnoj i kontiniuranoj podršci koju smo imali u prethodnom periodu i iskazala punu posvećenost daljem unaprijedjenju saradnje. Svi učesnici sastanka konstatovali su da su projekti o kojima smo razgovarali, od velikog obostranog interesa. Zaključeno je takodje da je sastanak bio izuzetno uspješan i da obje strane imaju realna očekivanja u pogledu efikasnog izvršavanja dogovorenih obaveza.

Ovim je Delegacija Zavoda za intelektualnu svojinu Crne Gore, u sastavu Valentina Radulović - Šcepanović i Snežana Džuverović, završila svoje višednevne radne aktivnosti sa svoja tri najznačajnija medjunarodna partnera, WIPO, EPO i EUIPO. Svi zvaničnici ovih medjunarodnih organizacija iskazali su zadovoljstvo realizovanim susretima i ispoljili izuzetnu spremnost za dalju podršku Zavodu za intelektualnu svojinu Crne Gore.


altalt